В Амрітсарі, в Золотому храмі, сотні добровольців готують по 50 тисяч порцій безкоштовної їжі на день. Дух та атмосфера цього надзвичайного місця постають у невимушеній хореографії рук цих кухарів-філантропів.
Валері Берто народилася 1975 року; живе та працює в Брюсселі. У дев’яностих роках почала мандрувати та захопилася фотографією. Здобувши освіту у сфері візуальної комунікації, фотографії та відео, почала працювати фотожурналістом та у кіновиробництві. Як координатор брала учать у багатьох міждисциплінарних проектах, котрі провадилися різними асоціаціями та неурядовими організаціями.
Філіп Вайтс живе та самостійно працює як кухар та відеорежисер у Брюселі. Учасник численних акцій, пов’язаних з демократичним харчуванням, громадськими пекарнями (Recyclart), соціальними їдальнями (Poverelo). Працює кетерінг-менеджером у різних культурних центрах, неурядових організаціях; забезпечує кетерінг артистам у різних концертних залах у Бельгії. Мандрує та готує їжу в різних країнах: добровільно готував по 1200 безкоштовних порцій їжі щодня в Cіте-Солей (Гаїті), Портмуті (Домініка), Тубабдалав (Сенегал).